DECENIJA ADMIRALA U REPUBLICI SRPSKOJ

Admiral, brend čiji naziv širom svijeta predstavlja sinonim za zabavu, ove godine proslavlja deceniju uspješnog poslovanja na tržištu Republike Srpske. U prethodnih 10 godina svim ljubiteljima igara na sreću otvorili smo vrata 20 vrhunski opremljenih klubova, a pred kraj 2019. obradovali i naše vjerne igrače u Brčko Distriktu. Da inovacija nije samo riječ na papiru, nego imperativ poslovanja, govori i činjenica da smo pored kluba, stanovnicima Brčkog ponudili i sasvim novi koncept razonode – Admiral caffe. Vodeća pozicija u industriji gejminga nije bila samo cilj, nego prirodni slijed podstaknut predanošću i radom svih naših zaposlenika da svakodnevno unapređuju igru, nude više i bolje te tako stvore jedinstven, do sada neviđen centar zabave.

Djelujući u lokalnoj ekonomskoj i društvenoj zajednici, u deceniji iza nas, nismo zaboravili ni one kojima je potrebna dodatna pomoć. Zajedno sa grupacijom Novomatic, kroz donacije smo učestvovali u aktivnostima oporavka i sanacije posljedica poplava 2014. godine. Crveni krst, organizacija koja je institucionalno usmjerena na marginalizovane grupe, godinama predstavlja još jednog partnera našeg donatorskog djelovanja, kako na globalnom, tako i na lokalnom planu. Naše društveno odgovorne aktivnosti su u prethodnih 10 godina imale i razvojni cilj, o čemu svjedoči i projekat „Novo ime“, koji je bio usmjeren na pružanje konkretne finansijske i savjetodavne podrške mladim talentima iz oblasti sporta, kulture, nauke i umjetnosti. Ali, tu ne želimo i nećemo stati! I drugu deceniju djelovanja, otpočeli smo kako drugačije nego podrškom projekta „1000 za budućnost“, kako bismo svi zajedno što lakše prebrodili novonastale epidemiološke izazove.

Admiral, drugo ime za vrhunski gejming i brend koji je u prethodnih 10 godina neumorno podizao ljestvicu zabave na jedan novi nivo implementirajući najnovija tehnološka dostignuća, takođe je istinski posvećen i stvaranju boljeg, humanijeg i svjetlijeg okruženja. Zato – budite sa nama i u godinama koje dolaze.

Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne