ZAPOSLENICI ADMIRALA DOBROVOLJNO DARIVALI KRV

U hvale vrijednoj akciji, zaposlenici kompanije „Admiral“ u petak su dobrovoljno darivali krv u saradnji sa Centrom za transfuziju Bijeljina. Time kao kompanija nastavljamo praksu društveno odgovornog rada, što je jedan od naših najvećih prioriteta i u 2021. godini.

U vremenu kada je naš zdravstveni sistem i više nego opterećen i svaka pomoć je dobrodošla kako pacijentima tako i vrijednim zdravstvenim radnicima, naš kolektiv iz Bijeljine se odazvao apelima institucija ovim nadasve humanim činom! Time smo pokazali solidarnost sa mnogobrojnim građanima u potrebi, kojima pravovremena dostupnost krvi može spasiti život.

„Najmanje što možemo učiniti za one kojima je ugroženo zdravlje jeste da odvojimo malo svog vremena i darujemo krv! Ako time nekome pomognemo, možda i spasimo život – zar ima nešto vrednije od toga!“, izjavile su naše kolege i dodale da im je veliko zadovoljstvo što su imali priliku da daju doprinos zaštiti zdravlja svojih sugrađana.

Kao kompanija ćemo i dalje pomno osluškivati potrebe naše zajednice i pokretati pozitivne inicijative jer samo zajednički možemo stvarati bolje društvo i jednake prilike za sve njegove članove!


Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne