REOPENING ADMIRAL KLUBA U TREBINJU UZ BROJNA IZNENAĐENJA

Veliki REOPENING ADMIRAL kluba u Trebinju ovog petka, 21. avgusta, znači samo jedno – vaše omiljeno mjesto za zabavu sada je postalo još veće i još bolje te nudi još više uzbuđenja.
I to višestruko više, jer novi, mnogo veći prostor kluba donosi mnogo veću šansu za dobitak!

Ovog petka, od 20 časova, svi posjetioci su pozvani na vrhunsku zabavu u ADMIRAL klub u Trebinju, uz ketering, koktele i brojne vrijedne poklone.
Naš klub se nalazi u samom srcu Trebinja, u ulici Kralja Petra I Oslobodioca, a tokom reopeninga sve igrače očekuje mnoštvo iznenađenja, među kojima su i čak četiri maksimalna dobitka – Jakpot do 350, 1.300 i 7.500 KM, Welcome Jackpot do 200 KM, Reopening Jackpot do 500 KM te Lucky Jackpot do 200 KM.

Vrhunski enterijer, aparati posljednje generacije i ljubazno osoblje su neizostavni kada govorimo o atmosferi u našem klubu. Sve to je sada dodatno unaprijeđeno, pa nema sumnje da će se svaki igrač, ne samo ove večeri, ovdje osjećati kao zvijezda. Uz to, preduzeli smo sve potrebne epidemiološke mjere, kako bi svi naši uposlenici bili maksimalno bezbjedni, a igrači dodatno zaštićeni.

Vidimo se u petak, od 20 časova, u ADMIRAL klubu u Trebinju, jer mi donosimo Games for the world!


Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne