PRVI LOTUS ROULETTE PRO U BIH STIGAO U ADMIRAL KLUB!

Lotus Roulette Pro donosi više brzine, više igara, više interakcije i to po prvi put na našem tržištu – samo u Admiralovom klubu „Venecija“ u Banjaluci!

Ovaj veličanstveni rulet se ističe najbržom automatskom igrom ikad, te kombinacijom rulet i slot igara posljednje generacije. Njegova Impera Line ™ HD Edition 7 donosi 52 najpopularnije igre, što osigurava neprikosnovenu zabavu za čak osam igrača!

Igračko iskustvo je unaprijeđeno i u pogledu menija za izbor igara, koji je pregledan i jednostavan za upotrebu, što omogućava da svaki korisnik brzo izabere onu najpogodniju za njega. Pomenuti, atraktivni premium miks igara nije jedino što će oduševiti sve naše goste, s obzirom da su i same dostupne teme ono što ovaj rulet izdvaja u odnosu na konkurenciju.

Vrhunsku zabavu garantuju brojni klasici, kojima se svi rado vraćaju, kao i veliki izbor novih, uzbudljivih igara. Nenadmašiv užitak će svakako obezbijediti i sofisticirani i egonomski kabineti, ali i činjenica da meni za rukovanje ovom platformom nudi alat kojim se brzo i lako podešava konfiguracija igre.

Zaboraviti ne smijemo ni pogodnost da rulet ima USB ulaz za punjač, što će svakako značiti svim našim igračima.

Stoga, dobro nam došli da zajedno uživamo u vrhunskoj zabavi zvanoj Lotus Roulette PRO!


Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne