NAVIJAJMO ZAJEDNO! EKIPA „ADMIRAL BET“ NA TURNIRU U MALOM FUDBALU „BORIK 2021“!

Banjaluka i u zimske dane živi fudbal, prvenstveno zahvaljujući tradicionalnom novogodišnjem turniru u malom fudbalu u Sportskoj dvorani „Borik“. Ova sportska smotra je odavno prevazišla granice BiH i regiona i postala poznata i u evropskim okvirima, što potvrđuje i podatak da je turnir „Borik 2021“ okupio čak 171 ekipu u sedam kategorija!

Tokom 46. izdanja turnira, fudbalske snage će, u konkurenciji seniora, s protivnicima odmjeriti i ekipa „Admiral BET“, koja je svoj takmičarski niz započela pobjedom. Naime, u prvoj utakmici u kojoj su se sastali sa ekipom „Cablex“, „Admiral BET“ je slavio rezultatom 4:0, a strijelci su bili Ćirković i Kondić, dok je Knežević postigao dva gola.

Sljedeći duel je već večeras, kada će se igrači iz „Admiral BET“ tima u 18.50 časova sastati sa ekipom „Poslednja šansa Vršani“. Dan kasnije, tačnije u srijedu, 15. decembra, u 20.00 časova je zakazan meč sa ekipom „AM Sport“.

Inače, ove godine na turniru u malom fudbalu učestvuje rekordan broj ekipa, čime je „Borik 2021“ opravdao ne samo kvalitet, već i epitet tradicionalni. Time je ujedno nastavljena mislija radnika dvorane „Borik“ koji su, godinu nakon što je ona otvorila svoja vrata, došli na ideju da organizuju ovaj turnir uz želju da on postane tradicionalna priredba i novogodišnje slavlje, što se, bez sumnje, obistinilo.

Stoga je čast i zadovoljstvo biti dio ove značajne sportske smotre u Banjaluci, pa pozivamo sve u „Borik“ da podrže naše momke i tim „Admiral BET“!

Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne