ADMIRAL UZ MLADE FUDBALSKE TALENTE

Fudbalski klub “Ljubić”, kolektiv sa preko 7 decenija dugom tradicijom, predstavljao je, a i dalje predstavlja mjesto koje okuplja fudbalske talente Prnjavora, ali i šire. U svom radu su posebno posvećeni mlađim kategorijama, koje su uz veterane stasavale u ozbiljne i kvalitetne igrače. Podstaknuti upravo omladinskom školom i radom sa mladima, brend ADMIRAL i kompanija RSA Gaming, izdvojili su novčanu donaciju od 5.000 KM, i tako još jednom pružili podršku lokalnoj zajednici, tačnije onima “na kojima svijet ostaje”.

„Tokom 10 godina, koliko je prisutan u Republici Srpskoj, ADMIRAL je u više navrata pokazao svoju društveno odgovornu orijentaciju u poslovanju, čime smo se vodili i ovaj put. Svjesni da podržavajući sport dajemo direktnu podršku društvu u cjelini, vjerujemo da će ova donacija biti samo jedan od načina na koji ćemo i ubuduće biti uz mlade ljude čiji je talenat vrijedan pažnje“, naveo je Nenad Đedović, direktor kompanije RSA Gaming.
Inače, donacija je namijenjena nabavci novih reflektora za stadion „Siniša Peulić“, čime će biti obezbijeđeni bolji uslovi za trening i utakmice svih, ali posebno polaznika Škole fudbala za omladinske kategorije, koja djeluje u sklopu ovog kluba.

„Naša Škola okuplja djecu koja se na zabavan način edukuju, druže, putuju, takmiče i trude da savladaju fudbalske vještine. Ovom donacijom će cijeli taj proces biti unaprijeđen, jer uz bolje uslove će i djeca moći bolje da napreduju i lakše ostvare svoje potencijale i sportske snove“, rekao je Bojan Simić, menadžer i trener u Školi fudbala FK „Ljubić“.
Pomenuti fudbalski klub, koji se trenutno takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske, predstavlja samo jedan od kolektiva čiji je razvoj Admiral podržao, tako stvarajuću pogodno tle za uspjeh nekih novih, mladih nada sporta naših prostora.


Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne