ADMIRAL PODRŽAO TRADICIONALNI TURNIR „BORIK“ 2020

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Borik“ koji organizuje JU Sportski centar „Borik“ održan je po 45. put, a veliko finale ovog događaja je upriličeno posljednjeg vikenda u prošloj godini. Nagrade za najbolje igrače obezbijedila je i kompanija RSA Gaming koja je ove godine bila jedan od prijatelja turnira.

Ovim povodom na terenu u Boriku su se okupili brojni ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, a tradicionalna smotra malog fudbala je u svom fondu imala nekoliko vrijednih nagrada, pa je tako u kategoriji veterani 35+ za najboljeg igrača proglašen Emilko Janković. Ovom talentovanom fudbaleru nagradu su uručili predstavnici kompanije RSA Gaming.”

Osnovni cilj turnira u malom fudbalu „Borik“ je okupljanje ljubitelja sporta, rekreacije građana, studentske i školske omladine kao i produženje sportske sezone preko zime.

„Veliko zadovoljstvo nam je bilo, kao prijatelj turnira, podržati mlade sportske talente i uprkos izazovima koje je donijela pandemija virusa korona, osigurati da se takmičenje uspješno održi. Naše napore su prepoznale brojne ekipe koje su se rado odazvale i prijavile na učešće, što nam je jedna od glavnih potvrda naših ulaganja u ovu oblast“, istakao je Nenad Đedović direktor kompanije RSA Gaming koja zastupa brend ADMIRAL.

Đedović je podsjetio javnost da tokom 10 godina koliko je ADMIRAL prisutan u Republici Srpskoj, kompanija je u više navrata pokazala društveno odgovornu orijentaciju u poslovanju, čime su se vodili i ovaj put.

„Svjesni da podržavajući sport dajemo direktnu podršku društvu u cjelini, i vjerujemo da će i ova podrška koju je naša kompanija uputila takmičarima i organizatorima turnira „Borik“ biti samo jedan od načina preko kojeg ćemo biti uz mlade ljude čiji je talenat vrijedan pažnje“, zaključio je Nenad Đedović.

Kao i u najvećim ligama Evrope i ovaj turnir se igrao bez prisustva publike, a razlog za to je pojava pandemije virusa korona. Ipak, organizatori su se potrudili da čari malog fudbala budu prenesene svim ljubiteljima ovog sporta, pa je tako održan prenos svih mečeva u kojima su ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu mogli da uživaju iz topline svog doma.

Mali fudbal je oduvijek donosio posebnu čar navijačima i igračima, a baš tu ljubav gaji i publika u gradu na Vrbasu koji je bio domaćin ovog turnira.


Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne