ADMIRAL – DRUŠTVENO ODGOVORAN I U 2020.

Uprkos izazovnim vremenima i otežanim okolnostima poslovanja, u kompaniji „RSA Gaming“ i dalje primjenjujemo filozofiju društveno odgovornog djelovanja kako bismo uticali na pozitivne promjene u našoj zajednici.

Nastavljamo pružati podršku mladim talentima u Republici Srpskoj. Ove godine smo obezbijedili donacije fudbalerima iz prnjavorskog FK „Ljubić“ i profesionalnom atletičaru Aleksandru Novakoviću iz Atletskog kluba „Borac“, koji je na putu da ostvari normu za učešće na Olimpijskim igrama. Tu nismo stali! Lazar Lukač iz Banjaluke je Novo ime matematike i informatike, te je uz našu podršku postao polaznik prestižne Cambridge Summer School u Engleskoj.

Kako bismo pomogli da se osobe sa invaliditetom uključe u društveni život, podržali smo rad Udruženja paraplegičara oboljelih od dječije paralize. Takođe smo uputili donaciju oboljelima od rijetkih bolesti u Republici Srpskoj u sklopu kampanje „Budi ruka podrške“ Saveza za rijetke bolesti. Nove okolnosti u kojima smo se našli iziskivale su našu brzu reakciju. Zato smo se donacijom 212 3G rutera XSBox GO+ (WLAN to GO) odazvali na akciju „1000 za budućnost“ Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo. Time smo učenicima koji pohađaju osnovne škole u najnerazvijenijim opštinama u RS omogućili da nastavu prate online.

Još jedna donacija stigla je do JZU Dom zdravlja Istočno Sarajevo, koji pružaju zdravstvenu zaštitu za 25 000 registrovanih pacijenata, kako bi se obezbijedila veš-mašina i unaprijedio proces održavanja higijene.

Veliku pažnju smo posvetili našim igračima kako bismo im osigurali bezbjednost i ugodno iskustvo u našim klubovima. U svim našim poslovnicama preduzeli smo sve neophodne epidemiološke mjere i time uspješno odgovorili na trenutnu situaciju.

U godini koja je došla sa velikom dozom straha i nesigurnosti, bez sumnje je da ovakvim akcijama doprinosimo našoj zajednici. U 2021. nastavljamo praksu društveno odgovornog djelovanja, s nadom da će i ostale kompanije prepoznati važnost i uticaj koji njihov rad može imati.

Sadržaj stranice je namijenjen isključivo punoljetnim osobama. Da li imate više od 18 godina?
Da Ne